Coca de xocolate
Ingredients
- 200 grams de farina
- 250 grams de sucre
- 250 grams de mantega
- 50 grams de farina d' atmella
- 1 sobre de llevadura
- 60 grams de cacao en pols
- 5 ous
Preparació
- En un bol afegix els ous i el sucre per a seguidament batre bé. pots utilitzar varilles elèctriques o manuals.
- Després afegixel l' atmella molta, la mantega derretida i el cacao en pols. Mescles bé i mirem que el ingrediens estiguen ben incorporats.
- Afegix la farina i la llevadura, seguix mesclant. És molt important tamisar la farina per a clavar el maxim aire possible.
- Encens el forn a 180 ºC. Agafes una safata per al forn, la untes de mantega i la forres de paper de forn i li poses la massa. Després, quan el forn estiga calent claves la safata durant 30 - 40 minuts hasta que estiga preparada.
I ja tindries la teua coca preparada.
Comentarios
Publicar un comentario