- Espaguetis 170g
- Queso Parmesano 50g
- Yema de huevo 2
- Pimienta negra molida al gusto
- Panceta 100g
En comen莽ar, posem aigua abundant amb sal en una olla gran, tallem la cansalada viada en tires i la posem a daurar en una paella. Reservem la cansalada viada quan estiga daurada.
D'altra banda, en un bol batem les gemmes dels dos ous i incorporem el formatge ratllat juntament amb un polsim de sal i pebre. Hi ha qui usa tamb茅 les clares dels ous (o nom茅s la meitat de les clares), per貌 a mi m'agrada nom茅s amb les gemmes, reservant les clares per a fer amb elles un altre dia unes postres o una truita.
Quan l'aigua bulla, afegim la pasta, coem durant el temps que indique l'env脿s perqu猫 quede al donen-te i l'escorrem. Sense deixar que es refrede la pasta la tornem a posar en la cassola i la mesclem amb l'ou batut i el formatge.
Aquests ingredients es cuinaran amb la calor romanent de la pasta, la qual prendr脿 el seu caracter铆stic color groc. Afegim la cansalada viada que havies daurat, una mica m茅s de formatge pecorino o parmes脿 i rematem amb unes voltes de molinet de pebre per a donar a la nostra carbonara el toc final.
Comentarios
Publicar un comentario